Uw bezorging van A naar B, flexibel en snel bezorgd

Voor Spoedkoeriers.com is niets onmogelijk. Alhoewel wij gespecialiseerd zijn in spoedtransport kunnen wij allerlei soorten koeriersdiensten verlenen.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Spoedtransport van enveloppe tot aan pallets
  • Postbussen legen en bezorgen
  • Dagelijkse en periodieke bezorgingen
  • Internationale transporten
  • Verzekerde / beveiligde transporten
  • en meer…

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email: info@spoedkoeriers.com of bellen naar 071 – 36 10 10 3.

Waarom Spoedkoeriers.com?

Spoedkoerier

Ook in het weekend beschikbaar

Uiteraard, wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Eén telefoontje is genoeg om uw pakket te laten bezorgen.

Wij bezorgen in principe alles wat mogelijk is om met de auto te bezorgen. Dat betekent dat wanneer u een spoedpakketje in Milaan wilt laten bezorgen dit geen enkel probleem is. Voor meer informatie omtrent bezorging naar het buitenland kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Dagelijkse bezorging

Laat het door ons uitvoeren

U wilt een bepaalde rit periodiek uitvoeren, dan zorgt onze interne bodedienst daarvoor. Dagelijkse pakketten worden door onze koeriers met aandacht bezorgd.

We maken flexibele afspraken met u zodat u met één telefoontje uw zending kunt aanleveren, zonder dat u er zelf omkijken naar hebt.

Koeriersdienst

Betrouwbaar en flexibel

Op zoek naar een betrouwbaar, flexibel en ervaren koeriersbedrijf die uw zendingen de zorg geeft die ze verdienen? Spoedkoeriers.com is de specialist in sneltransport en zorgt ervoor dat uw zendingen onbeschadigd en op tijd afgeleverd worden. Dit doen wij 7 dagen per week, 24 uur per dag.